BKR hypotheek

Geld lenen met hypotheek? Lees alles op hypotheek lenen.

BKR hypotheek

Een BKR hypotheek is een speciale hypotheek die in het leven is geroepen voor mensen die geregistreerd staan bij het Bureau Krediet Registratie. Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat u in het verleden een BKR codering hebt opgelopen, maar is een BKR hypotheek wel de juiste oplossing voor u?

Waar kan ik een BKR hypotheek afsluiten?

Een BKR hypotheek zult u waarschijnlijk niet bij de traditionele banken af kunnen sluiten. Het zijn vaak andere hypotheekverstrekkers die u daarbij kunnen helpen. Een BKR hypotheek is voor de bank nog een extra risico. Banken sluiten echter niet graag deals waar veel risicoʼs aan vast zitten. En als ze dat wel willen doen, zult u daar vaak extra voor moeten betalen.

U zult dus echt ergens anders moeten kijken als u een BKR hypotheek wilt afsluiten. Maar waar kunt u deze nu afsluiten? Er zijn veel hypotheekverstrekkers die dit doen en de meeste kunt u op het internet vinden. Alleen al wanneer u het zoekwoord “BKR hypotheek” intypt zult u al duizenden resultaten krijgen.

Andere manier om toch een hypotheek te krijgen

Er zijn zeer bekende manieren om toch nog een hypotheek te krijgen als u een BKR notering heeft. Maar u mag natuurlijk nooit de moed opgeven. Er zijn in het verleden wel meer bedrijven geweest die speciale hypotheken aanboden.

Het enige nadeel wat u bij een BKR hypotheek heeft, is dat u hier vaak veel meer rente over moet betalen dan bij een normale hypotheek. Dit kan weer resulteren in hogere maandlasten, zodat alles bij elkaar maandelijks teveel voor u wordt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *